.

.

MUXSAM 3 в 1 Комплект Аксесоари За Свещи, Тример За Фитиля Свещи, Кофа За Фитиля Свещи, Нюхатель Фитиля Свещ, Нож За Свещи Инструменти За Грижа За Свещи Подарък за Любите?

MUXSAM 3 в 1 Комплект Аксесоари За Свещи, Тример За Фитиля Свещи, Кофа За Фитиля Свещи, Нюхатель Фитиля Свещ, Нож За Свещи

Рейтинг:

BGN 78.64
Брой продукти
В магазина

Изработена от полирана неръждаема стомана, тя е здрава за дълго време, не е лесно ръжда или да се огъват. [ПОДАРЪЦИ ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ на СВЕЩИ] : с Елегантен дизайн, лесен за употреба с деликатен външен вид, той идва с атрактивни предавателна кутия, която можете да използвате за съхранение или като подарък за любителите на свещи.Осигурява чиста покритие и е по-чисто и безопасно изгаряне на свещта.Отличен за факли Тики, обети, големи кутии, ароматерапевтических, тумблерных и столбовых свещи, както и за всички други свещи или фитилей, както за големите, така и малките. [100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ GUANRANTEE] : Ако имате някакви проблеми с нашите инструменти за грижа за свещи, моля, пишете ни по електронната поща.Цвят : Rose gold.

Характеристики на офертата

Подобни оферти