.

.

Бита рутер КНК, Добър Бит рутер спирала стомана с волфрам продукти, Навити Малко Upcut спирала за Дърворезба точен отрязани(Р4Д1060Л)

Бита рутер КНК, Добър Бит рутер спирала стомана с волфрам продукти, Навити Малко Upcut спирала за Дърворезба точен отрязани(Р4Д1060Л)

Рейтинг:

BGN 34.96
Брой продукти
В магазина

Широка гама от приложения : Тънка резба и рязане, подходящ за акрил, найлон, смола, дърво, шперплат, фибростъкло и др Висококачествен материал : Той е изработен от вольфрамовой стомана, която е солидна и здрава и може да се използва в продължение на дълго време.Износостойкая дизайн : Лесно се придържаме към фрезеру, ефективност за отстраняване на стружки висока, а използването на по-удобно.Добра продукти : Индустриален контрол на качеството, за да гарантира най-добрата производителност, лекота на използване.Нано-синьо покритие : тя е не само красива, но и добре се отразява на реалната работа.Функция : 1. Висококачествен материал : Той е изработен от вольфрамовой стомана, която е солидна и здрава и може да се използва в продължение на дълго време.2. Износостойкая дизайн : лесно се придържаме към фрезеру, ефективност за отстраняване на стружки висока, а използването на по-удобно.3. Широка гама от приложения : тънка резба и рязане, подходящ за акрил, найлон, смола, дърво, шперплат, фибростъкло и т.н. 4. Нано Синьо покритие : Тя е не само красиво, но също така има добро влияние върху действителната работа.5. Добра продукти : Индустриална проверка на качеството, за да осигури най-доброто представяне, лесно за използване.Спецификация : Тип елемент : Път Bits Material : Волфрам Steel Coating : Nano Blue Coating Списък на пакетите : 1 x Рутер Bits.

Характеристики на офертата

Item Type:
Router Bits
Material:
Tungsten Steel
Coating:
Nano Blue Coating
Package List:
1 x Router Bits :

Подобни оферти