.

.

Бели рокли за чисти стаи АМЗ. Опаковка от 10 пластмасови сополимерных за еднократна употреба, хавлиени 60гм/м2. XX-Големи безворсовые рокли с еластични запястьями и ша?

Бели рокли за чисти стаи АМЗ. Опаковка от 10 пластмасови сополимерных за еднократна употреба, хавлиени 60гм/м2. XX-Големи

Рейтинг:

BGN 30.55
Брой продукти
В магазина

РОКЛИ ЗА ЧИСТИ СТАИ на XX-LARGE : рокли за чисти стаи са изработени от уникална дишаща/кърпа без ламинирана мембрана.Плат е подходящ за излагане на чисти среди клас ISO 5, патогени, които се прехвърлят кръв, на някои опасни течности и там, където има проблеми с пръски течност.Количество : 10 бр в калъф.ВИСОКО НИВО на ПОВЕРИТЕЛНОСТ : Плат, изработен от уникален найлонов плик, съполимер, ламинат в безворсовую 3-слойную мембрана.Поотделно се проверява в размер, ред и качество на изработката.УДОБНО И ЛЕСНО ОБЛИЧАНЕ : немедицински седалките са удобни и лесно се поставят.Характеристики включват туннелизированные разтеглив китката, регулируема защелкивающийся яка-мандарина и серповидную дизайн шев.Никакви джобове.Бели дрехи, с бели обков.СИГУРНА ЗАЩИТА : Готова тъкан съдържа патентована добавка, прави я статично разсейване.Рокли индустриален клас леки, дишащи и удобни.Болнични дреха да покрива тялото си и дрехите си, а също така създава физическа бариера за пренос на прах и други материали.ШИРОК ОТГОВАРЯ : лека и дишаща за комфорта на потребителя.подходящ за мъже и жени.ОБЩАТА употреба в работилници, на строителни обекти, картини, търговски и проверки на домочадца, задържа insulaton etc.Устранимый халат PE осигурява икономична, удобна и надеждна защита за терпеливой скромност и хигиенна безопасност.Размер : ХХ-голям.

Характеристики на офертата

Подобни оферти