.

.

UltraPro Коаксиален кабел RG6 от 6 фута. Черен, Конектори F-тип, Двойно екраниран коаксиален, Вход-изход, идеален за телевизионна антена, спътник, видеорегистратора, Кабел?

UltraPro Коаксиален кабел RG6 от 6 фута. Черен, Конектори F-тип, Двойно екраниран коаксиален, Вход-изход, идеален за телевизионна

Рейтинг:

BGN 4.79
Брой продукти
В магазина

КОАКСИАЛЬНОЕ ВРЪЗКА F-ТИП – лесно да се комбинират два компонента, оборудвани коаксиальными конектори F-тип, като телевизор, вътрешна антена, vcr, dvr, кабелна или сателитна кутия, модем, рутер и др. 6 ФУТА (1,8 М) – Този 6-крак черен коаксиален кабел RG6 предлага идеалната дължина за универсални домашно кино и офисни инсталации.ЗА ИНСТАЛИРАНЕ на закрито – прости и удобни резбовани връзки позволяват бързо закрепване на кабел-без никакви инструменти, не се изисква, но имайте предвид, че този кабел не е предназначен за употреба на открито или за инсталиране на стена.ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ – PVC обвивка, черен кабел завършва с никелирани конектори, за да се гарантира елегантен дизайн, за да се вмести в някоя настройка, като същевременно здравина, за да издържат на продължителна употреба на закрито. техническа поддръжка, която е достъпна за решаване на всякакви въпроси или проблеми.Ще Получите отлична връзка и ясна качеството на сигнала с коаксиален кабел Ultra Pro RG6 6 фута.Този висококачествен коаксиален кабел свързва заедно двата компонента,оборудвани с гнезда F-тип.Използвайте кабел в помещението за свързване на телевизора, сателитна или кабелна кутия, антена, Blu-ray плейър, видеорегистратора и много други.Този 6-крак кабел е здрава и осигурява идеалната дължина за вашето домашно кино.Просто свържете конекторите към жакове F-тип, разположен на задния панел на всеки компонент, който искате да използвате, и да се насладите на оптимална производителност.Актуализирайте вашата домашна развлекателна система с коаксиален кабел Ultra Pro RG6 6 фута.

Характеристики на офертата

Подобни оферти