.

.

Корпус кутия за боклук, за да се улесни обработката на котешки тоалетни, затворен дизайн, лесно почистване, предотвратява изтичане на пясък, лесна за сглобяване и е?

Корпус кутия за боклук, за да се улесни обработката на котешки тоалетни, затворен дизайн, лесно почистване, предотвратява

Рейтинг:

BGN 95.19
Брой продукти
В магазина

【Изтънченост в кутия】-Модерен котешки тоалетна Meinno-това е елегантен ошеломитель, който умело се крие котешки бунт.И уютен дизайн, приличаща на колиба, има сводест вход, през който котките могат да влизат и излизат, и лесно да се отваря за лесно почистване. 【Идеален скрит отделение за съхранение】-Разработен, за да се слее с останалата мебелировка, без да се нарушава общия тон на вашия дом, модерен котешката за боклук Meinno съчетава в себе си уютно обзавеждане кутия за боклук с вътрешен "гардероб" и безплатен лъжичка за перфектното универсално решение за съхранение. 【Прост чекмеджето за лесно почистване】-Стилна кутия за котешки тоалетни идва с един сменяем чекмедже за отпадъци за безпроблемно почистване.Благодарение незалепващо повърхност, която използва напреднали пластмасови технологии за ефективно блокиране на мирис, лек тава осигурява комфорт през целия ден на нашите кошечкам, като предоставя лесно почистване за техните хора.Просто выскользните, изхвърли и замени. 【Извит проход филтър намалява проследяване на】-Загрижени за това, че боклук се проследява за вашите етажите?Ами, помислете за себе си в добри ръце, защото модерен кутия за котешки тоалетни Meinno е оборудван с иновативни решетчатыми трамплин вътре, за да мръсните дела на вашия коте са били ограничени във вътрешността на кутията.Мислете за това като за вградения черга за улавяне на отпадъци и кажете сбогом на неприятни следи от боклук. 【Елате с лъжичка и сензор за движение, с много пространство】-Скрит отделение за съхранение и безплатен лъжичка, подвижна тава за боклук, размери : 16 x 16 x 13 см.

Характеристики на офертата

Подобни оферти