.

.

YCSX Грим Калъф Козметични Кутия За Съхранение Тоалетка Баня Рафтове За Съхранение на Козметика За Грижа За Кожата Продукт Багажник За Изложбата на Стоки Настолна Д?

YCSX Грим Калъф Козметични Кутия За Съхранение Тоалетка Баня Рафтове За Съхранение на Козметика За Грижа За Кожата Продукт

Рейтинг:

BGN 66.48
Брой продукти
В магазина

Добре дошли на всички, за да споделя и обратна връзка, ние можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Функция/външен вид : изключително възникването форма на котка, вратата на 90 градуса прозрачна, козметика може да покаже. Поради разлика светлина и ъгъл на стрелба може да бъде малка хроматическая отклонение, моля, разберете.Дебел материал и гладки ръбове и няма да навредят на вашите ръце.Може да се използва в широк диапазон, включително и на стоки от първа необходимост, като козметика и канцеларски материали. Опростете живота си : може да поставите върху тоалетката кафе, работния плот, хол, бюрото, банята и на други места.Съхранение на голям капацитет, чист и подреден, което спестява място на десктопа. Размер : 10. Моля, потвърдете цвят, преди да купите.И кутия за съхранение на вещи.Product name : козметични кутия за храненияproduct material : plastic/resin Product color : 1 color, моля, обърнете се към изображението на продукта за пониманияприменимые сценарий : тоалетка, нощно шкафче, кабинет, спалня, баня, килер, кухня, офис, работна маса, етажерка, всеки работен плот и т.Дръжте го чист, подреден и лесен за намиране.Като добър избор за съхранение на козметика, може да се покаже чара на съхранение на всяка сцена. Не използвайте твърди почистващи инструменти за почистване на продукта, за да не се надраскат повърхността на продукта.

Характеристики на офертата

Подобни оферти