.

.

Здрава Прозрачна маска за лице Clear Face_Shield, Анти-Мъгла,Видим Израз на Лицето,all inclusive Защита на лицето за възрастни (черен)

Здрава Прозрачна маска за лице Clear Face_Shield, Анти-Мъгла,Видим Израз на Лицето,all inclusive Защита на лицето за възрастни

Рейтинг:

BGN 10.30
Брой продукти
В магазина

【Универсален размер ЗАЩИТА】 Е идеален за ежедневно носене.Чудесно за повечето случаи, такива като открит, игра, използването на магазина, особено в сферата на услугите,идеален за глухи общността, помага им да общуват по-ефективно.Лесен за използване, като очила с откидными висками!Няма да попречи нито грим, нито прическа!. 【FULL_MASK】 Прозрачни, леки, удобни, дишащи, идеален за защита на очите, устата, носа от летящи отломки, капки, спрей, спрей и пръски. 【ЛЕСЕН И УДОБЕН】Е подходящ за дълго носене, изработен от прозрачен PVC материал, да повдигнат носа наставка дава достатъчно разстояние между носа и лицето, което може да се носи удобно с очила или слънчеви очила или без тях. 【ШИРОКОТО ИЗПОЛЗВАНЕ на】да се Съхранява няколко от тези safety_mask в своята раница, у дома, на работа или в колата.Използвайте го на открито, в кухнята и в офиса, за да се защити здравето.Благодарение на эргономичному дизайн на нашата safety_mask е подходящ за повечето хора. 【За многократна употреба】Този универсален заменяеми и многократна употреба козирка със стъклена стена е практичен и преносимо защитно решение.Козирка могат да се почистват след всяка употреба с вода и сапун.Bu Cha Money 品牌已备案:90635060 公司合作律师所会购买产品证明侵权,坐等收律师函.

Характеристики на офертата

Подобни оферти