.

.

【3 Pack】 HD Clear Shatter Proof Screen Protector е Съвместим с Garmin Venu 2, 【Пълно покритие на】 Срещу надраскване, ултра-3D извит край мека смарт часовници защитно фолио (не закалено стъкл?

【3 Pack】 HD Clear Shatter Proof Screen Protector е Съвместим с Garmin Venu 2, 【Пълно покритие на】 Срещу надраскване, ултра-3D

Рейтинг:

BGN 5.59
Брой продукти
В магазина

√【Ултра тънък и висока чувствителност】 Ультратонкое специално покритие може да се запази оригиналния наситен цвят на екрана, осигурява 100% точност на докосването. 3) Внимателно махнете защитното фолио от екрана. √【Пълна защита покритие】 Тази премиальная мека филм TPU предназначена изключително за умни часовници с 3 D извити краища, за да осигури защита от край до край.Който е антишоковым за максимална защита часа.Анти-пръстови отпечатъци премиум-екран с висока прозрачност запазва оригиналния цвят и яркост, подходящ както за вътрешно, така и за активна почивка.Модерна технология за термично огъване на прави филм е подходящ за вашите часа. √【Без мехурчета и лесна инсталация】 Заоблени ръбове и правилния размер извита конструкция не само позволяват да се избегне попадане на прах или на въздуха в разликата между часовете и защитен филм, но и лесно выдавливают мехурчета. 2) Премахване на праха от екрана с помощта на стикери за премахване на прах.

Характеристики на офертата

Подобни оферти