.

.

Притежателят на Ролка Хартия, Пластмаса Многофункционален, с монтиран на стената Хартиена Кърпа Самоклеящийся Окачен Roll Хартиен Органайзер за Тоалетна(бял)

Притежателят на Ролка Хартия, Пластмаса Многофункционален, с монтиран на стената Хартиена Кърпа Самоклеящийся Окачен Roll

Рейтинг:

BGN 6.63
Брой продукти
В магазина

Функция : 1. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.4 oz Application : Могат да бъдат инсталирани под шкафове, отстрани на шкафа или на стената, спестяване на насрещно пространство и поддържане на реда. Мултифункционален, може да се съхранява кухненски ролки, хартиени кърпи за ръце, почистващ кърпа, фолио, ръкавици и други.Самозалепващи закачалка за хартиени кърпи за ръце, без пробиване, без увреждане на стените, лесно се монтира. Идеална за употреба в банята, кухнята, килера, занаятчийска стая, гараж, пране и много други.Идеална за употреба в банята, кухнята, килера, занаятчийска стая, гараж, пране и много други. Самозалепващи закачалка за хартиени кърпи за ръце, без пробиване, без увреждане на стените, може лесно да бъде инсталиран. Лесен за инсталиране, само за това да поставите на равна повърхност на стената с включена самозалепваща лента не е следа, след това отжимает за няколко секунди.Спецификация : Тип елемент : хартиени кърпи за ръце Holder Material : PPColor : Както е показано на изображенииdowel Rack Дължина на куката : Approx.2 in Weight : Approx.Благодарим ви за разбирането.Моля, обърнете истински като стандарт.Мултифункционален, може да се съхранява кухненски ролки, хартиени кърпи за ръце, почистващ кърпа, фолио, ръкавици и други.За хвърляне на салфетки остана на пръта на притежателя, предвидена специална барьерная на ръба.Списък с пакети : 1 x Титуляр на хартиен носител кърпи със стикер Забележка : 1. Моля, изчакайте 1-2 инча грешка се дължи на ръчно измерване. Смогите да бъде инсталиран под шкафове, страна на шкафа или на стената, като запазва насрещно пространство и да се запази чист.

Характеристики на офертата

Item Type:
Paper Towel Holder
Material:
PP
Color:
As shown in the picture
Towel Rack Hook Length:
Approx.28.5cm/11.2in
Weight:
Approx.68g/2.4oz
Application:
Can be mounted under cabinets, the side of cabinet door or on wall, saving counter space and keep tidy.
Package List:
1 x Paper Towel Holder with Sticker :
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни оферти