.

.

Хамак Колани Дърво Люлка Колани – Две 5 фута на дължина, с Капацитет 2000 паунда, Тежкотоварни 2 Карабина, Водоустойчива чанта за пренасяне - Лесна Бърза настройка Ока?

Хамак Колани Дърво Люлка Колани – Две 5 фута на дължина, с Капацитет 2000 паунда, Тежкотоварни 2 Карабина, Водоустойчива

Рейтинг:

BGN 12.76
Брой продукти
В магазина

????СИГУРНОСТ.Дърво люлка колани за хамак с две сверхпрочными D-образна лети на кръгчета и carabiners.Побира до 2000 паунда с подсилена конструкция, сигурно предоставя вашите люлки, окачени хамаци, осигурява безопасността на вас и вашите деца. ????ЛЕСНА НАСТРОЙКА-добър БАЛАНС.Колани хамак много лесно и бързо могат да се настройват по много начини, без сложни възли.Свалям твърде лесно.Безопасна и балансирана система. ПРОМИШЛЕНИ ТРАЙНИ ПЕТЛЕВЫЕ КОЛАНИ. 1000 D найлонови ремъци дърво можете да ги увийте около, за да персонализирате за повечето дървета от всякакъв размер, перголи, напречни греди - от малки до големи.Тези колани хамак е водоустойчив и покрита с UV-защита, издържат на изключителна топлина и студ, без да се нарушава неговата цялост, ще действа точно като нови, след излизане в дъжд, сняг и лед.Два силни колан люлка на дървото може да е безопасно да се захванат за вътрешен външен извънбордов гамакам, беседкам, независимо греди, големи камъни, стойкам на покрива, лодочным мачтам, докам и много други.Водоустойчива чанта за носене, идеални за къмпинг, туризъм, катерене, коттеджной живот, при пътуване.Сигурен, гъвкав и лесен за използване начин на закрепване на хамак в движение!.

Характеристики на офертата

Подобни оферти