.

.

Безжична Открыватель Гаражни врати WiFi Дистанционно Универсален Ключ се Управлява от Смартфон за Система за Автоматично Отваряне на Врата (без сензор врати)

Безжична Открыватель Гаражни врати WiFi Дистанционно Универсален Ключ се Управлява от Смартфон за Система за Автоматично

Рейтинг:

BGN 12.16
Брой продукти
В магазина

【Работи на повечето марки(НЕ ВСИЧКИ) открывателя порта】е Съвместим с Genie, Linear, Стенли, Mighty Mule, Wayne-Dalton, Занаятчийска, Chamberlain, Lift Master, Martin Door и т.н., Някои нови (не всички) не са съвместими.Проверете тук【https : //images-na.ssl-images-/images/I/81 RSCx Xg Uh L.pdf. 【APP control】Лесна за употреба, не изисква hub, отваряне или затваряне на врата с помощта на смартфон по всяко време и на всяко място.Приложение WIFI Smart Control винаги е свободен и никога няма да имат месечна такса. 【Да споделят със семействата】Можете да разрешите няколко лица за достъп до вашия гараж в приложението.Можете също така да се контролира както своята, така и на техния акаунт.Високо ниво на сигурност. 【Работи със съществуващите открывателями врати】Отлична алтернатива на традиционните вратата пультам и настенному выключателю.Той няма да попречи на съществуващите пультам дистанционно управление или настенному выключателю.Идеален за всички видове порти, включително и плъзгащи се врати, ac/dc, сгъваеми врати, плъзгащи се врати, автоматични врати и т.н. 【Гласово управление】Работи с Alexa и Google Assistant.Активирайте устройството за отваряне на врати, просто натиснете върху приложението или след като дава гласови команди на устройства с поддръжка на Алекса или Google Assistant.

Характеристики на офертата

Подобни оферти