.

.

JZENZERO 2 БРОЯ Коледни Торбички За Съхранение Под Леглото, с Прозрачен Прозорец и Дръжка Двойна Светкавица Сгъваема 90L Голям Капацитет Подсилени Дръжки Одеяло Дрехи К?

JZENZERO 2 БРОЯ Коледни Торбички За Съхранение Под Леглото, с Прозрачен Прозорец и Дръжка Двойна Светкавица Сгъваема 90L

Рейтинг:

BGN 22.39
Брой продукти
В магазина

Удобно пазете дрехите си под леглото с помощта на тази уникална чанта.Тези компактни чанти позволяват напълно да предпазва дрехите от прах, молци и влага при съхранение.Описание : Материал : Нетканая тканьразмер : Както е показано на снимката Цвят/Стил : Както е показано на снимката Тегло : 650 g 2 x чанти за съхранение под леглото. Произведен от траен нетъкан материал.Изработена от диша влакна, предназначени за защита на дрехите от неприятни миризми и влага при съхранение. са Задължително условие за сгради с малък брой места за съхранение на нещата.Изработена от диша влакна, предназначени за защита на дрехите от неприятни миризми и влага при съхранение.Изработен от устойчив нетъкан материал, издръжлив и водоустойчив.Ви дава чисто и нормалното пространство.

Характеристики на офертата

Подобни оферти