.

.

Се използва в много части на тялото, като се върти, ръцете, шията, глезените, прасците и гръдните мускули, уникален дизайн престилка масажен инструмент за врата за г?

Се използва в много части на тялото, като се върти, ръцете, шията, глезените, прасците и гръдните мускули, уникален дизайн

Рейтинг:

BGN 21.51
Брой продукти
В магазина

[Материали от неръждаема стомана] е Изработен от висококачествена неръждаема стомана, метален масажен стъргало издръжлив, лесен за почистване, осигурява деликатна подкрепа за масаж и облекчава болката. [Уникален дизайн] Средна дупка е разработено в съответствие с пръсти хората, че отговаря на навиците на повечето хора да държите пръста си.Тази форма е предназначена да се използва в много части на тялото. [Лекота на работа] Масажен инструмент се използва D - образна форма на дъга нож за обработка на големи мускулни групи.Може да се управлява с една ръка, което е удобно и просто. [Принцип на работа] Фасциотомическая терапия-това е инструментална форма на лечение на разрохкване на меките тъкани в комбинация с освобождението на фасция, която е насочена към лечение на мускулни болки и миофасциальной болка. [Ефективно използване на] Ефективно лекува сраствания и белези, предизвикани от хирургическа намеса, нараняване и прекомерното използване на мускулите.Използвайте двоен наклон за намаляване на възпаленията на мускулите след тренировка и лечение на травми на меките тъкани.

Характеристики на офертата

Подобни оферти