.

.

YADSHENG Закачалка Пакет от 10 закачалки с тапицерия естествена Сверхмощное Дърво рокли за Костюм, Палто, Яке с хромирано на една кука за помещения Якета, Панталони, Риз?

YADSHENG Закачалка Пакет от 10 закачалки с тапицерия естествена Сверхмощное Дърво рокли за Костюм, Палто, Яке с хромирано

Рейтинг:

BGN 191.17
Брой продукти
В магазина

Кука, който ви позволява да използвате закачалки, под всякакъв ъгъл, осигурява лесен достъп до дрехите си по всяко време.Гаранция за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : ако имате някакви проблеми с продукта,моля свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Перфектен размер : Тези закачалки за пуловери се предлагат в опаковка от 10 броя,размери са около 43 см дължина,идеална за съхранение на много видове дрехи, с правилна форма, за да може вашата ценна дрехи висяха по естествен начин.ДЪРВЕНИ ЗАКАЧАЛКИ : не царапаются и не са скъсани на раменете или на части,подходящи за вечерни рокли,пуловери,костюми и нежната бельо,съчетани ризи,кардиганов,тениски,сватбени рокли и т.н. на АНТИКОРОЗИОННА ЗАЩИТА : Кука в горната част на закачалки за пуловери, произведени по метода на околната среда покритие. да не се допуска боядисване на дрехи и я държи в чистота.

Характеристики на офертата

Подобни оферти