.

.

Верига Корема, Бикини Тяло Веригата Crystal Кристали Верига САМ Аксесоари За Момичета Дрехи за Жени(8,5 см Сребърна Капка Пискюл)

Верига Корема, Бикини Тяло Веригата Crystal Кристали Верига САМ Аксесоари За Момичета Дрехи за Жени(8,5 см Сребърна Капка

Рейтинг:

BGN 59.68
Брой продукти
В магазина

Оборудван е с дълга верига и обтегач, той лесно се побира, правейки ви по-очарователна и привлекателна.Подходящ за допълнения за облекла, аксесоари за танц на корема, сватбени рокли, колиета и други бижута.Кристални кристали, режещата повърхност е гладка, полупрозрачна, екологично чиста и не ръждясва.Дебел меден ембрион, галванична обработка, не е лесно да се окислява и не е лесно променя цвета си.Красив и траен, е перфектен декоративен аксесоар за танц на корема.Красив и траен, е перфектен декоративен аксесоар за танц на корема.Кристални кристали, режещата повърхност е гладка, полупрозрачна, екологично чиста и не ръждясва.Дебел меден ембрион, галванична обработка, не е лесно да се окислява и не е лесно променя цвета си.Подходящ за допълнения за облекла, аксесоари за танц на корема, сватбени рокли, колиета и други бижута.Оборудван е с дълга верига и обтегач, той лесно се побира, правейки ви по-очарователна и привлекателна.

Характеристики на офертата

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Belly Dance Chain
Material:
AB Color Crystal Rhinestones, Copper Embryo
Main Chain Length:
Approx. 70cm / 27.6in
Extension Chain Length:
Approx. 33cm / 13in
Total Length:
Approx. 103cm / 40.6in
Application:
Clothing accessories, belly dance accessories, wedding dress, necklace, dress, shoe decoration, furniture and other decoration.
Method of Use:
It is equipped with extension chain and ring buckle, which can be used directly.
Style:
8.5cm Silver Drop, 8.5cm Gold AB Color, 8.5cm Silver AB Color, 5cm Silver Tassel, 6cm Bead Tassel, 3cm Tassel, 6cm Tassel, 3.5cm Tassel, 2cm Tassel (optional)
Package List:
1 x Belly Dance Chain :
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни оферти