.

.

Малка кофа за боклук с капак Руните на Старата футарки в бесшовном древен скандинавски с дървени крака кошчето за боклук Прост Човешки Кръгла кофа за боклук за Кух?

Малка кофа за боклук с капак Руните на Старата футарки в бесшовном древен скандинавски с дървени крака кошчето за боклук

Рейтинг:

BGN 47.99
Брой продукти
В магазина

【Удобен дизайн】 8,67"W x 14,3"H.Кръгла форма е идеална за употреба по гишетата, под мивки и други малки помещения, подходящ за тези помещения, като коридори, ъгли, между мебели и др 【Магически дизайн на капака】 Само един пръст е необходим, за по-лесно отваряне и затваряне на капака, която идеално прикрива си чувал за боклук и личния живот. - Красив модел на повърхността на малкия боклук кофи, не го прави като кофа за боклук, а за украшение, подходящ за вашата стая.Ако в този малък стил кошчета за боклук има нещо, което не отговаря на вашите очаквания, моля, свържете се с нас, за да можем да направи по-добре.Нашата мисия е да се улесни работата по дома.Поставете в кухнята, в банята, в спалнята, пералня, офиса или където пожелаете. - Поради разликата между ръчно измерване или измервателни инструменти, моля, позволете отклонение в рамките на 1-3 виж.С толкова много налични шаблони искате да ги има във всяка стая на вашия дом!Издръжлив материал, лесен за почистване. - Кошчето за боклук с капак добре запечатани. 【Удобен за използване】 Цилиндрична конструкция прави кофа за боклук не е като мъртвите ъгли и лесно очищаемым.Той е оборудван с очеловеченной вътрешната рамка, а торба за боклук лесно се фиксира и се заменя.Кажи " НЕ " на лошото миризмата и беспорядку. - Поради ръчно измерване и различия в устройство може да бъде грешка 1~3 см, моля, разберете. 【Добра украса】 Благодарение на уникалния си дизайн от нашите кофи за боклук с капаци правят идеална проста идея за подарък за нов дом или годишнина. 【Творчески дървена скоба за краката】 Висококачествен дървен дизайн по-интегриран в дизайна на дома.

Характеристики на офертата

Подобни оферти