.

.

KVDUKOA Микрофон за Деца, Ръчен Преносим Безжичен Bluetooth Караоке Микрофон Машина за Дома, партита, Подаръци за рожден Ден, и Деца, и Момчета детски Играчки Възраст 5 6 7 8 9 (?

KVDUKOA Микрофон за Деца, Ръчен Преносим Безжичен Bluetooth Караоке Микрофон Машина за Дома, партита, Подаръци за рожден

Рейтинг:

BGN 17.56
Брой продукти
В магазина

♫ПОРТАТИВЕН ДИЗАЙН : Дръжка на микрофона е много удобна, тя просто лежи в ръцете си.Благодарение на лесен и удобен за потребителя функции могат да пеят и да се забавляват с микрофон KVDUKOA навсякъде. ♫ВИСОКА СЪВМЕСТИМОСТ : Подкрепа видове караоке софтуер и приложения за i Phone, i Pad, Android и всички смартфони.Лесно се свързва към аудиоплеерам чрез Bluetooth или с помощта на аудиокабеля.Насладете се на пеене с помощта на този безжичен караоке микрофон по всяко време. ♫ЛЕСНА УПОТРЕБА : Многофункционални бутони от страна на микрофона позволяват да се регулира музика, хуманитарна помощ и силата на звука.Можете лесно да превключвате между песните.Регулируем ефект дължина на ехото може да донесе супер съраунд звук с вълнуващо удоволствие. ♫Идеи за подаръци : KVDUKOA може да служи като подарък за вашите деца, приятели или семейство.Дори ако е предназначен подаръка за вашите деца, той все още може да намери пътя към масата за възрастни.Можете да пее песни на всеки музикален стил, а вашите деца ще могат да проявят своето творчество в свободното си време. ♫НАЙ-добрата УСЛУГА за ВАС : KVDUKOA сигурна съм, че нашите караоке микрофони, произведени в съответствие със строгите стандарти за качество, за да дадем на нашите клиенти най-доброто изживяване.Ако не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, за да реши всичките си проблеми.Цвят : Черен.

Характеристики на офертата

Подобни оферти