.

.

Спрей Система за Смазване на Охлаждащата течност за мъгла, за SG машина CR Мелници на Струг КНК въздушна Тръба 8мм компютърно цифрово управляеми шлайфмашини Сверля Д?

Спрей Система за Смазване на Охлаждащата течност за мъгла, за SG машина CR Мелници на Струг КНК въздушна Тръба 8мм компютърно

Рейтинг:

BGN 22.95
Брой продукти
В магазина

Много инструменти за решаване на проблемите с водата, които по-лесно за почистване.Обработка на охлаждащата течност може да ви спести над 80%, охлаждащ ефект не по-малко, отколкото при обикновения водно охлаждане.Газоперерабатывающая талаш изпуска, да работят по-безопасно.Небулайзер на газ и на охлаждащата течност се регулира, лесен за използване в различни условия на обработка.Дори и прецизна обработка на заготовки от сверхтвердого сплав позволява да се постигне гладка повърхност.Работа не само увеличава скоростта на рязане, но и спестява време, намалява разходите за преработка и износването на инструмента.Приложимостта на : - Размер : 36,5 cm(L),маркуч около 1,5 м - За 8 мм, въздушна тръба - За струг с ЦПУ Фреза бормашина - Охлаждащ камък / метал / керамични плочки за гравиране машина БЕЛЕЖКИ : 1. Трябва да се използва чиста течност 2. Не използвайте течност-корозия на метала 3. В течност, без почивен налягане са длъжни да гарантират на налягането на въздуха в диапазона 5-7 кпс / cm2(пръскане и газ, налягане преминаване на газ) 4. Използвайте вискозитет на течности при 68c St или по-малко Пакетът включва : 1 x мъгла Система за пръскане на охлаждащата течност.

Характеристики на офертата

Подобни оферти