.

.

GUOSHU Калъф за мобилен телефон Чанта за LG V30 TPU Бизнес Стил Вертикален Флип Защитен Кожен Калъф с отделение за карти за игра (черно) делото Калъф (черен цвят)

GUOSHU Калъф за мобилен телефон Чанта за LG V30 TPU Бизнес Стил Вертикален Флип Защитен Кожен Калъф с отделение за карти

Рейтинг:

BGN 8.32
Брой продукти
В магазина

100% чисто нов и високо качество.Надеждна засаждане, лесно се нанася и отстранява.Защитете вашия телефон от надраскване ,прах и удар за максимална защита.Осигурява лесен достъп до всички функции, без да махате своята практика.За LG V30 TPU Бизнес стил Вертикален Флип Защитен кожен калъф с отделение за карти за игра (черно).Описание на продукта1. Лаконичността : той просто се формира и да се сменят, за да оставите чисто и комфортно впечатление на всички. 2. Функционален : калъф може добре отговарят на вашия телефон и да имат голямо значение за защита на вашия телефон от надраскване, удари, приплъзване и така нататък. 3. Удобно : всички бутони и портове са достъпни. 4. Преносим : не е нужно да стреля, след като вашият телефон наденет му, защото той е доста тънък и лек. 5. Издръжлив : с добра производителност, високо качество, той може да работи в продължение на дълго време. 6. Рентабилен : много подходяща цената е създадена за случая.Това достъпен продукт.Опаковка : 1 * Калъф.

Характеристики на офертата

Подобни оферти