.

.

Asiawill Тъчпад Походный Фенер USB Акумулаторна батерия за Преносим Led Походный Фенер Фенер Димиране нощна светлина Сензорен екран Сензор за Отворен Къмпинг, Туризъм, Ч?

Asiawill Тъчпад Походный Фенер USB Акумулаторна батерия за Преносим Led Походный Фенер Фенер Димиране нощна светлина Сензорен

Рейтинг:

BGN 14.30
Брой продукти
В магазина

адаптируйтесь до многобройни сцени , за да отговарят на вашите различни нужди на закрито или на открито. 360° Светлинен дизайн-ефективно създава мека атмосфера.Лесно включване / изключване на светлина, като кликнете веднъж върху тъчпада, разположен в горната част на лампата.Ако установи, че тъчпада или регулатор на яркостта на излезли от контрол, това означава, че в устройството за изтощена батерия.Моля, отворете корпуса на батерията и махнете уплътнението (в долната част на продукта) преди да го използвате, и след това заредете лампа.Поставете пръста си на горната част на панела, за да регулирате яркостта на светлината и освободете, докато яркостта няма да стане по-удобен.Леко натиснете с пръст върху горната част на панела, за да включите / изключите светлината.Ако установи, че тъчпада или регулатор на яркостта на излезли от контрол, това означава, че в устройството за изтощена батерия.Адаптируйтесь до многобройни сцени , за да отговарят на вашите различни нужди на закрито или на открито. 360° Светлинен дизайн-ефективно създава мека атмосфера.Материал : Пластмаса.Цвят : Бял.Тип светлина : led.Захранване : Вградена акумулаторна батерия. 1 х сензорна лампа за Къмпинг лампа. 1 х USB кабел.

Характеристики на офертата

Подобни оферти