.

.

IBC Мъкна Cover for 1000Л, Outdoor Rain Barrel Water Tank Protective Cover, with Zipper On One Side, 210D Sunshade for Protect Your Water Tank от вредните ултравиолетови лъчи (черен)

IBC Мъкна Cover for 1000Л, Outdoor Rain Barrel Water Tank Protective Cover, with Zipper On One Side, 210D Sunshade for

Рейтинг:

BGN 23.99
Брой продукти
В магазина

Нашата черна UV-покритие IBC мъкна се използва за резервоар за дъждовна вода IBC обем 1000 литра, който може да защити вашият резервоар за вода от вредните ултравиолетови лъчи.От едната страна са с цип, а на горния капак-найлон паста. ❉Специални характеристики : Калъф IBC мъкна изработен от оксфордской тъкан 210 D.Защитен калъф и издръжлив и водоустойчив. Специални характеристики : Адаптер за IBC е изработен от оксфордской тъкан 210 D. Липсата на образование водорасли : С помощта на защитно покритие на резервоара за съхранение на IBC образуването на водорасли в резервоара за съхранение в голяма степен не допуска.Защитен калъф и издръжлив и водоустойчив. ❉Ако в резервоара КСГМГ се намира на открито без защита, ултравиолетови лъчи могат да увредят резервоар КСГМГ и съдържанието му. ❉Неограничен употреба : С помощта на вдлъбнатини, така наречените откидного клапан на капачката, дори и затворен контейнер за вода IBC може да се използва напълно, без да махате фолиото. Ако в резервоара КСГМГ се намира на открито без защита, ултравиолетови лъчи могат да увредят резервоар КСГМГ и съдържанието му.IBC Ton Barrel Защитно покритие само,други аксесоари демо на снимката не са включени. ❉Липсата на образование водорасли : С помощта на покрива IBC tote за резервоар за съхранение на IBC образуването на водорасли в резервоара за съхранение в голяма степен не допуска.От едната страна са с цип, а на горния капак-найлон паста. Подходящ за резервоара 1000Л.❉Покриване на IBC мъкна подходящ за резервоара с капацитет от 1000 л. Неограничено ползване на : С помощта на вдлъбнатини, така наречената амортисьор на капака, дори покрит контейнер за вода IBC може да се използва напълно, без да махате фолиото.

Характеристики на офертата

Material:
Oxford Cloth 210D
Size:
app.120x100x116cm/47.24x39.37x45.67in(Suitable for 1000L ton barrel cover)
Color:
Black
Quantity:
1 Pc
No retail package. :
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package Contents:
1 x IBC Ton Barrel Protective Cover :

Подобни оферти