.

.

Цифров Маслен Контролния Клапан Дюза Брояч на Гориво Дюзата Брояч на Гориво с Точност LCD Метър Четене за Двигателя, Синтетични Хидравлични, Трансмисионния масло, з?

Цифров Маслен Контролния Клапан Дюза Брояч на Гориво Дюзата Брояч на Гориво с Точност LCD Метър Четене за Двигателя, Синтетични

Рейтинг:

BGN 140.87
Брой продукти
В магазина

【Дълъг живот】е Изработен от висококачествен чугун и алуминиеви сплави, той е с висока износоустойчивост, висока износоустойчивост, ниски истираемостью, както и масло и водонепроницаемостью. 【Подкрепа на вашите навици за използване на】Тази наставка за маслен пистолет може да се измерва в различни мерни единици, тя осигурява на пет единици литра, галон, халби, литър и кг, са подходящи за вашите навици за използване. 【Широко приложение】Това е превъзходно заправочное обзавеждане е подходящ за оправяне на трансмисионния масла, моторни масла, антифриз и други течности, и се използва главно за фабрики и бензиностанции и т.н. 【Лесна употреба】Тази наставка за маслен пистолет с 4-цифрен LCD цифров дисплей с индикатор за ниско ниво на зареждане на батерията и система за калибриране на коефициента на грешки в реално време.Неговия лесен за разчитане екран, и няма риск от внезапно спиране на тока и липсата на презареждане с гориво. 【Намали вашите проблеми】Интелигентен дизайн на дюзата на пистолета може ефективно да се предотврати масло капая или течове на масло и екран LED може да покаже един брой започната от време за да се запази пълното запълване на брой, освен това, нашата доставка на пакет с батерия, може да намали отклонение и тревожност при работа.Технически характеристики : Скорост : 1-35 л/мин. Максимално работно налягане : 1500psi (100bar) Работна температура : -10~+50 Точност : ±0.3% на Входа : 3/4 л. с. Изход : 1/2 с. л. Подходяща маслото вискозитет : 8-5000 Mpa Дължина : 55 см/21.65 инча Тегло : 1964 г. (прибл.) 1 х Дюза за маслен пистолет.

Характеристики на офертата

Подобни оферти