.

.

Детско Гнездо Baby Co-Sleep Кресло - 0-12 Месеца на Бебето Регулируема Кошче Мек Памук Новородено Кош с Възглавница Преносим Дишаща Snuggle Легло за Пътуване(бял)

Детско Гнездо Baby Co-Sleep Кресло - 0-12 Месеца на Бебето Регулируема Кошче Мек Памук Новородено Кош с Възглавница Преносим

Рейтинг:

BGN 35.08
Брой продукти
В магазина

През цялата броня е толкова изпълнен с памучен пълнеж, че той е достатъчно здрав, за да се гарантира сигурността на бебета.Това е много удобно за децата да спят, да играят и да сменя памперси. 【ПОРТАТИВЕН И лек ДИЗАЙН】Креватче може да се сгъва и разглобява, тя е много лека и преносима, и му е много удобно да извадите от дете. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ДЕТСКИ шезлонг】Можете да използвате нашия портативен креватче за детето си, за да се отпуснете и да играят. 【РЕВЕРСИВНАЯ И МАШИННО ПРАНЕ】Нашата детска бионическая легло може да бъде двупосочна, което се равнява на закупуване на 1 получите 2. 【ИДЕАЛНИЯТ ПОДАРЪК ЗА ДЕТЕ】Това гнездо с красива опаковка - чудесен подарък за вашето дете, или да го купите като подарък за членове на семейството си или за детето си приятел.Гнездо може да се постави на легла, в люльке или използвате поотделно.

Характеристики на офертата

Подобни оферти