.

.

8 бр. Подмяна Монтаж на P10,включва 1 бр. рамка и 2 бр. шапки и 1 бр. къса тръба и 4 бр. изравняващи скоби за P10,от голямо значение Комплекта Medihealer(без възглавници)

8 бр. Подмяна Монтаж на P10,включва 1 бр. рамка и 2 бр. шапки и 1 бр. къса тръба и 4 бр. изравняващи скоби за P10,от голямо

Рейтинг:

BGN 30.39
Брой продукти
В магазина

_BOS_ кръст Бод Пакет включва - Включва 1 бр. рамка ,2 бр. шапки,1 бр. къси тръби за събиране и 4 бр. скоби за P10. РАМКА ПЛЪТНО ПРИЛЕПНАЛА И се задържа НА място-плътно прилепнала към лицето и предоставя добро уплътнение, за да не се плъзгат в нощта.Прилепен за намаляване на изтичане на въздух!. _BOS_ ПРИЧЕСКА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ на КОМФОРТА за НОСЕНЕ - шапки, изработени от сверхмягкой и еластична тъкан, за да му осигури комфорт и мекота.Прилепен и увеличава комфорта за носене, за да се осигури непрекъснат пълноценен нощен сън!. _BOS_ ТРЪБА С ТРАЙНО БЫСТРОРАЗЪЕМНОЙ КОНСТРУКЦИЯ - В сравнение с оригиналната версия е добавена быстроразъемная конструкция на маркуча, за да се улесни клон на тръба от рамката. _BOS_ ДВЕ ВЪРТЯЩИ се ЧАСТИ, УВЕЛИЧАВАНЕ на ГЪВКАВОСТТА - Къса тръба е разработен и подобрен за увеличаване на две разпоредби на въртене, които са сравнително засилват гъвкавостта на късата тръба и ефективно намаляват усукването и връзването на възли.

Характеристики на офертата

Подобни оферти